Weer creatieve workshops geplaatst!

dinsdag 17 maart 2015

Hallo, er staan weer leuke workshops gepland. Kijk even onder het kopje workshops bovenaan mijn blog. Ze zijn zeker de moeite waard en wie heeft er nu geen zin in een gezellige middag waarna je ook nog leuke zelfgemaakte creaties mee naar huis kunt nemen.

De eerste workshop is volgende week donderdagmiddag om 13.30 uur en we gaan aan de slag met vlinders en bloemen. Hieronder een voorbeeld:


Lijkt je dit leuk? Je kunt opgeven via l.baas@icloud.com

Groetjes,

Liesbeth

Nieuwe Sale-A-Bration artikelen!!

dinsdag 3 maart 2015

Wow er zijn vier nieuwe en prachtige artikelen toegevoegd aan de Sale-A-Bration actie. Weet je even niet meer wat dit voor actie is? Tot 31 maart mag je bij elke € 60,00 die je besteld een artikel uit de SAB folder kiezen (rechts op mijn blog) nu zijn er dus nog 4 prachtige artikelen toegevoegd dus sla je slag. Hier even een foto van de 4 artikelen die je ook gratis kunt uitzoeken. Je kunt bestellen in mijn webwinkel die rechts van mijn blog staat (creatievedame.blogspot.nl) of je kunt je bestelling (of vraag) mailen naar l.baas@icloud.com

Er komen gauw weer nieuwe workshops op mijn blog te staan. Ik ben hier druk mee aan het voorbereiden. Dus kijk volgende week even onder het kopje workshops.

Groetjes,
Liesbeth


 

Copyright © 2014 Creatieve Dame