Workshop 30 juni

dinsdag 16 juni 2015

Dinsdagavond 30 juni is er een workshop "card in a box" dit is een doosje die je kunt vouwen en zo kunt versturen. Je maakt er ook een (eventueel) bijpassende kaart bij.
De kosten voor deze workshop zijn € 12,00 inclusief koffie/thee en iets lekkers.
Ben jij ook creatief of wil je wel gezellig creatief bezig zijn dan kun je je opgeven via de mail l.baas@icloud.com

Creatieve groetjes,
Liesbeth









Creatieve Lady's Dag

maandag 8 juni 2015

Hoi hoi, hier even twee foto's van de Creatieve Lady's Dag die Agnes en ik zaterdag hebben georganiseerd. Het was echt een hele leuke en gezellige dag. We hebben erg veel complimenten gehad en vaak de vraag of we nog een dag gaan organiseren, dus wij gaan er van uit dat de dames er ook van hebben genoten. Wij willen met alle plezier nog meer Creatieve Lady's Dagen organiseren dus hou mijn blog en facebookpagina in de gaten voor meer informatie te zijner tijd. De facebookpagina waar je me kunt vinden is; Creatieve Dame en de pagina van de Creatieve Lady's Dag is:  Creatieve lady's dag, het zou leuk zijn als je deze pagina's een like geeft als je ze leuk vindt natuurlijk!! Hier dus een paar foto's van de Creatieve Lady's Dag.

Creatieve groet, Liesbeth


Yes, de nieuwe catalogus!!

dinsdag 2 juni 2015

Vanaf vandaag kun je uit de prachtige en veelzijdige nieuwe catalogus bestellen. Er staat zoveel moois in dat het erg moeilijk kiezen wordt, maar gelukkig is hij een jaar geldig dus ........
Zaterdag 6 juni gaan we tijdens de Creatieve Lady's Dag natuurlijk werken met een aantal producten uit deze catalogus, hoe leuk is dat. Ik hoop dat jullie net zo enthousiast zijn als mij!!
als voorbeeld even een label gemaakt met nieuwe kleuren papier en DSP papier uit de catalogus 2015/2016.
Creatieve groet,
Liesbeth
Voor vragen kun je altijd mailen naar l.baas@icloud.com

 

Copyright © 2014 Creatieve Dame